Milyen előnyei vannak, ha okos ajtózárral van felszerelve otthonunk?

Amennyiben úgy döntünk, hogy okos otthon kialakításába kezdünk, az okos ajtózár képezheti ennek az egyik pillérét. Napjainkban egyre több ember invesztál abba, hogy új otthonát okos funkciókkal szerelje fel, vagy a már meglévő otthont okos eszközökkel lássa el. Nyilván az ezzel kapcsolatos mozgásterünk függ az anyagi helyzetünktől is, de az otthonunk okosabbá tételére hozott elhatározás egyfajta befektetésként is felfogható. Maga a fejlesztés egy többlépcsős feladat. Érdemes a kisebb dolgokkal kezdeni, mint például a világítás korszerűsítése. Ezután választhatjuk az árnyékolók, illetve a különböző háztartási gépek modernizálását. A bejárati ajtó okossá tételéről se feledkezzünk el, hiszen az otthonunk biztonságával kapcsolatban talán a bejárati ajtó játssza az egyik legfontosabb szerepet, éppen ezért elsõdleges szempont ennek okosítása. Itt jöhet szóba az okos ajtózár, amely nemcsak a biztonságunkat, hanem kényelmünket is szolgálja. Ráadásul a legtöbb esetben az okos ajtózárak teljes mértékben kompatibilisek a piacon korábban megjelent zárakkal.

Számoljuk meg egyszer összesen hány kulcsot tartunk magunknál, egészen biztosan nem lesz kevés a végeredmény. Van viszont megoldás a problémára, kezünkben a kulcs a jövő zárjaihoz! A technológiai innováció a lakásbiztonság területén is egyre nagyobb teret kap, és népszerűvé váltak azok a megoldások, amelyekkel megspórolható a kulccsal való babrálás. A kínálatban megtalálható például a kódszám alapú elektronikus zár, ahol egy hatjegyű számsor segítségével egy többszörösen bebiztosított ajtózárat is ki tudunk nyitni, a jelenleg leginnovatívabb alternatívát azonban az ujjlenyomat alapú okos zárszerkezet nyújtja. A kulcsot ugyanis elveszíthetjük, a kódot megszerezhetik a betörők, viszont az ujjlenyomatunk csak a sajátunk, a legbiztosabb zároldó. Ez a fajta technika a már meglévő ajtókba is könnyedén beépíthető, így akkor sem szükséges komplett nyílászárócsere, amennyiben lakásunk biztonságának fejlesztésében gondolkodunk, és ha a biztonság mellett legalább ugyanennyire fontos számunkra a kényelem is.

A mindenkinek sok bosszúságot okozó, súlyos és nehezen kezelhetõ kulcscsomó könnyedén kiváltható a TSE elektronikus zárbetéttel. További elõnyei közé tartozik, hogy beszereléséhez és programozásához nem szükséges szakembert hívnunk. Mivel az okos ajtózárak felszerelésével nem jár együtt az ajtó átalakítása, fúrása és más egyéb hiba elhárítása, vásárolhatunk biztonsági vagy akár drága bejárati ajtókat is. A TSE elektronikus hengerzárbetét 30/30 méretû és 60/60-ra állítható. Ez az állíthatóság biztosítja, hogy az elektromos zárbetét védelmet nyújthat lakása, cége, irodája vagy akár balatoni nyaralója ajtajára is. Az okos zárbetét azonban nemcsak széles felhasználhatósága miatt közkedvelt; a könnyű kezelhetőség, az időjárás-állóság (IP 65), a modern és esztétikus kinézet mind ahhoz járulnak hozzá, hogy kényelmes és kulcs nélküli biztonságot alakítsunk ki otthonunkban. A TSE elektronikus zárakkal többé nem kell aggódunk a kulcsok elvesztése miatt, és a zárcserével járó költségektől is megszabadulunk. Az ujjlenyomatos leolvasóval ellátott okos zárakat az idősek illetve gyerekek is könnyen tudják kezelni. A balatoni nyaralók esetében is elfelejthetjük a strandon õrizetlenül hagyott táskánk miatt okozott stresszt, ha családunkkal egy kellemes fürdőzésre vágyunk, hiszen amíg a törölközővel letakart táska legfeljebb lélektani széfként funkcionál, addig otthonunkat a legmodernebb zárszerkezetek védik, amelyek kinyitása nélkülünk esélytelen. Az URG WÄCHTER elektronikus ajtózárak termékeit a biztonság, minőség és megbízhatóság jellemzi. A gyártó a mindennapi kényelmet is megvalósította az elektronikusan vezérelt, hagyományosnak tűnő hengerzárbetét családdal. Összefoglalva elmondhatjuk tehát, hogy a mindennapokban felmerülő igényekre a TSE elektronikus zár komplett megoldást nyújt. Hívjon bennünket bizalommal, és szereltesse fel otthonát vagy balatoni nyaralóját a jövő prémium zár megoldásaival!

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Burg Wachter - secuENTRY 5601 / 5602
Bezár

Burg Wachter – secuENTRY 5601

154,399 Ft
elektronikus ajtózár billentyűzettel
Burg Wachter - secuENTRY 5601 / 5602
Bezár

Burg Wachter – secuENTRY 5602

181,889 Ft
elektronikus ajtózár ujjlenyomatolvasóval
Burg Wachter - TSE 4001 Home S
Bezár

Burg Wachter – TSE 4001 Home S

75,249 Ft
elektronikus ajtózár ikonos billentyűzettel